Vanliga frågor och svar (FAQ)

Allmänna frågor

Strömsnäs Förpackningar tillhandahåller ett brett utbud av transportförpackningar och emballagelösningar. Dessa inkluderar kantskydd, pallar, U-profiler och honeycomb-material. Deras produkter är designade för att skydda, stadga och säkra varor under transport, vilket minskar risken för skador.

Ja, vi erbjuder skräddarsydda förpackningslösningar som uppfyller specifika behov och krav. Våra experter arbetar nära våra kunder för att utveckla lösningar som optimerar skydd och effektivitet under transport.

Kartongpallar från Strömsnäs Förpackningar är lätta, kostnadseffektiva och tillverkade av återvinningsbara material. De bidrar till minskade transportkostnader och är ett miljövänligt alternativ till traditionella träpallar.

Våra förpackningslösningar är hållbara, mångsidiga och miljövänliga. De är designade för att minimera miljöpåverkan, reducera transportkostnader och säkerställa att produkter skyddas effektivt under transport.

Strömsnäs Förpackningar erbjuder flera typer av kantskydd:

  • Flexibla kantskydd: Anpassningsbara för icke-raka kanter.
  • Standard kantskydd: För stadga och förstärkning av raka kanter.
  • Specialiserade kantstöd: Kombination av olika material för extra skydd.

Honeycomb-material är ett stötdämpande och ljudisolerande material med hög tryckhållfasthet. Det används främst för att skydda ömtåliga föremål under transport genom att absorbera stötar och vibrationer, vilket minimerar skador.

Honeycomb

  • Lättviktigt och starkt material.
  • Används för stötdämpning och isolering.

Flexibla Kantskydd

  • Anpassningsbart skydd för ojämna kanter.
  • Erbjuder flexibilitet och styrka.

U-profiler

  • Skyddar kanter och hörn.
  • Tillverkade av hållbara material.

Kartongpallar

  • Lätta och återvinningsbara.
  • Reducerar transportkostnader.

Plattlister

  • Skyddar plana ytor.
  • Tillverkade av högkvalitativa material.

Pallmedar

  • Ersätter träpallar.
  • Lätta och robusta.

Du kan kontakta oss via telefon på 0433-57 03 39 eller via e-post på order@stromsnas.nu. Vårt kontor ligger på Lagastigsgatan 6, 287 32 Strömsnäsbruk.

Vad är strön?

– Strön är ett material som används som fyllning i förpackningar för att skydda innehållet mot stötar och vibrationer under transport. Det kan vara tillverkat av olika material, inklusive papper, plast och skum.


– Vilka typer av strön erbjuder ni?

Vi erbjuder flera typer av strön, inklusive papperströn, plastströn och skumströn. Varje typ har sina unika fördelar och kan väljas beroende på dina specifika behov och preferenser.

Är strön miljövänligt?

– Ja, vi erbjuder miljövänliga alternativ som papperströn tillverkat av återvunnet material. Dessa alternativ är biologiskt nedbrytbara och hjälper till att minska miljöpåverkan.


Hur väljer jag rätt strön för mina produkter?

– Valet av strön beror på dina specifika behov, såsom produkttyp, vikt och hur ömtåligt innehållet är. Kontakta oss för att diskutera dina krav, så hjälper vi dig att välja det bästa alternativet för dina förpackningar.


Kan strön återanvändas?

– Ja, vissa typer av strön, särskilt plast- och skumströn, kan återanvändas om de är i gott skick. Papperströn kan också återanvändas, men det beror på dess skick efter den första användningen.


Erbjuder ni anpassade lösningar för strön?

– Ja, vi kan anpassa strönlösningar för att passa dina specifika behov. Kontakta oss för att diskutera dina krav och få en offert på anpassade strönlösningar.


Vad är en pall?

En pall är en plattform som används för att stödja och transportera varor. Den gör det möjligt att enkelt hantera och flytta stora mängder gods med hjälp av gaffeltruckar och andra lyftanordningar.


Vilka typer av pallar erbjuder ni?

Vi erbjuder flera typer av pallar, inklusive träpallar, plastpallar och specialanpassade pallar. Våra pallar finns i olika storlekar och utföranden för att passa olika behov och branscher.


Vad är skillnaden mellan EUR-pallar och engångspallar?

EUR-pallar, även kända som Europapallar, är standardiserade pallar som kan återanvändas flera gånger. De är byggda enligt strikta specifikationer för att säkerställa hållbarhet och kvalitet. Engångspallar är enklare pallar designade för enstaka användning, vilket gör dem kostnadseffektiva för engångstransporter.


Är era pallar miljövänliga?

Vi erbjuder miljövänliga pallar, inklusive återvunna pallar och pallar tillverkade av hållbara material. Våra miljövänliga pallar hjälper dig att minska din miljöpåverkan utan att kompromissa med kvalitet och prestanda.


Kan jag få anpassade pallar?

Ja, vi erbjuder anpassade pallar som kan skräddarsys efter dina specifika krav och dimensioner. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få en offert på anpassade pallar.


Hur väljer jag rätt pall för mina behov?

Valet av pall beror på dina specifika behov, såsom produkttyp, vikt och transportkrav. Kontakta oss för att diskutera dina krav, så hjälper vi dig att välja den bästa lösningen för dina förpackningar.


Erbjuder ni underhåll och reparation av pallar?

Ja, vi erbjuder tjänster för underhåll och reparation av pallar för att säkerställa deras långvariga användning och funktionalitet. Kontakta oss för mer information om dessa tjänster.


Vad är leveranstiden för era pallar?

Leveranstiden kan variera beroende på beställningens mängd och specifikationer. Kontakta oss för att få en uppskattning av leveranstiden för din specifika order.


Kan ni hjälpa till med logistik och lagerhantering?

Ja, vi erbjuder konsulttjänster för att hjälpa dig optimera din logistik och lagerhantering med hjälp av våra pallar. Kontakta oss för att lära dig mer om hur vi kan stödja din verksamhet.